Referenciák

Südi Iringó

Südi Iringó vagyok, 10 éve táncolok versenyszerűen, de egy-egy hosszabb próba után bizony érzem, hogy milyen komoly megterhelést jelent izmaimnak, ízületeimnek a tánc. Annak ellenére, hogy remek a fizikai kondícióm testemnek nem kevés pihenésre volt szüksége ahhoz, hogy regenerálódjon. Ezt a regenerációs időt rövidítette le a Dr. Body sejtműködés optimalizáló mágnesterápiás berendezés. Azt érzem, hogy használatával az állóképességem is javult, kevésbé fáradok el, hamarabb regenerálódom.

A hétköznapjaimat alapvetően átrendezte az, hogy felkértek egy televíziós magazin műsorvezetői pozíciójára. Nagyon élvezem ezt az új szerepet, de egy tévés szereplés mindig stresszel jár. Amikor hazaérek a stúdióból el kell telnie egy kis időnek mire lenyugszom, mire a "fordulatszámom" visszaesik a normálisra. A Dr. Body abban is segít, hogy a nappali stressz után az alvás valóban pihentető legyen, sőt kevesebb alvással is fittnek, kiegyensúlyozottnak érzem magamat. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy próbálja ki a Dr. Body-t.

Cseh László

2010-ben az úszó Eb-n használtam a DrBody matracot regeneráció céljából. Mivel ez egy mágnesterápiás matrac, így látványos javulást nem vártam, de fejben is úgy éreztem segít a felkészülésben és kevesebb alvásra volt szükségem. Tetszett az a funkció, hogy a választható programok mellett van egy olyan plusz is benne, hogy óránként lead egy 20 perces kezelést, így egész éjszaka nyugodtan alhatok, amíg ő csinálja a napi programomat. Köszönöm a lehetőséget, hogy használhattam!