Termékek

Holistic beauty RVB 100%-ban természetes anyagot tartalmaz
GIGI termékek

Termékismertető

GIGI

A GIGI Cosmetics Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata ? melyet 1957-ben alapított a Magyarországon született M. E. Landau ? 1990 óta van jelen a magyar piacon. A cég üzletpolitikáját az alapítás óta az határozza meg, hogy mindenkor a kozmetikusok szakmai ismeretére támaszkodva törekedett a szépségápolás komplex biztosítására. Azt tűzte ki céljául, hogy a kozmetikai szalonokban végzett kezelések során felhasznált anyagok és a házi ápolásra szolgáló kozmetikumok egységével a legnagyobb hatékonyságot biztosítsa. Ezért nem kerülnek a GIGI termékek sehol a világon üzletekben kereskedelmi forgalomba, kizárólag a szalonokban, a kozmetikusok diagnosztizálása után vásárolhatóak meg.

A GIGI kozmetikumokat egyetemi és gyógyszertári kutató laboratóriumokban kísérletezik ki. Olyan tudósok működnek ebben közre, mint pl. Simon Benita professzor, a jeruzsálemi egyetem farmakológusa, elismert nemzetközi szaktekintély. A tesztelés is különleges gondossággal történik a jeruzsálemi Hadassa kórház dermatológiai osztályán.

A gyártás a gyógyszergyárban, a legnagyobb precizitással és ellenőrzéssel történik. A forgalomba hozatal is csak igen szigorú engedélyezési eljárás után lehetséges. Ennek ellenére a GIGI cég vezetőinek hitvallása, hogy termékeik nem bűvészmutatványra készülnek.

Feladatuk, hogy:

megőrizzék a megőrizendőt
kijavítsák a kijavítandót
elhomályosítsák az elhomályosítandót
kidomborítsák a szépet és a kellemeset

A fentiekből kiindulva a GIGI cég a kozmetikumok, teljes skáláját biztosítja a gyógyhatású termékeket is beleértve. A szalonok számára gazdaságos, úgynevezett kabinet kiszerelés készül, míg a páciensek világszínvonalú, kis csomagolásban ugyanezeket kaphatják házi használatra. A GIGI cég arra tanítja a kozmetikusokat, hogy pácienseiket sz alábbiak szellemében motiválják:

A szépség nem álom
A szépség minden nő számára lehetséges,
A szépség? Te vagy!

Aki ezt szem előtt tartja, nem csak a kabinmunkáját tudja sikeresen végezni, hanem jelentős bevételre is szert tesz az eladásokkal.

Bővebb tájékoztató a GIGI termékekről>>

Holistic Beauty RVB

Az RVB olyan arckezelési sorozatot alkotott meg, a Holistic Beauty-t, mely radikális perspektívaváltás
az arckezelés területén: a bőr tökéletlenségeit irányítottan kezeli, mindeközben az egész testre átfogó hatást gyakorol.

Nem csak természetes, hanem egy igazi holisztikus beállítottság is, mely a személy egyensúlyát helyezi központba, és azokra az okokrahat, melyek miatt kialakultak a tökéletlenségek, bőrhibák.
A Holistic Beauty az élet fájának égisze alatt született, mely a természet és az örökkévaló energia áramlásának szimbóluma.
A fa képviseli a testet, amely azt a tápláló energiát hordozza, amely oxigenizálja és regenerálja minden alkotóelemét.
Az élet fájának sémáját követve, a Holistic Beauty a bőrnek olyan éltető erőt ad, amely természetes, harmonikus szépségét biztosítja.
Az RVB olyan ökológiai fenntarthatóságért felelős fejlesztés kedvezményezőjévé vált, amellyel védi a természet biológiai sokféleségét, megőrzi a kultúrális és gazdasági régiók gazdag örökségét ahol a növényeket termesztik.
Az aktív összetevőket olyan ültetvényekről választják ki, melyek rendelkeznek bio-tanúsítvánnyal, vagy igazolt bevizsgált spontán gyűjtő területek. Az eredmény egy hatástanulmánnyal, bőrgyógyászatilag és mikrobiológiailag tesztelt természetsorozat, a magas tolerancia tesztje alapján kiválóan alkalmas érzékeny bőrre

Nem tartalmaz

 • Genetikailag módosított növényeket
 • SLS/SLES toxikus anyagokat
 • Állati fehérjéket
 • Kőolaj származékokat
 • Formadehideket
 • Propilénglikolt
 • Parafinokat
 • Parabéneket
 • Mesterséges színezékeket

Eredmények:

A hatékonysági tesztek, a klinikai, műszeres és szubjektív vizsgálatok alapján, a Holistic Beauty terméksorozat az alábbi eredményeket valósította meg:

 • Bőrrugalmasság 30%-kal fokozódott
 • Hidratáltság 35%-kal emelkedett
 • Ráncok 60%-kel csökkentek
 • Bőr Simasága 98%-kal növekedett
 • Tolerancia teszt 100%-os